zebra




                                                                                             

Hippie-day!


                                                                                

long time no see

hej hej! det var ett tag sen jag skrev i bloggen sist, men jag har inte haft tid eller ork att skriva, men nu har jag all tid i världen! Eller tills Grey's börjar då alltså :)

I långhelgen som nu vart var jag med familjen i Stockholm och såg Dirty Dancing. Den var as bra och jätte fin! Nästan helt som i filmen, så från att Johnny kommer tillbaka och säger "Nobody puts Baby in a corner" satt jag och log i typ 20 min oavbrutet haha. Det var jätte fint!

Hade mattenationella igår, vilket var supersvårt! har räknat ut att på de tre veckor som är kvar i skolan innan sommarlov har vi 4 prov och 2 inlämningar! känns så himla sköööönt!

Det var exakt (eller nästan) ett år sedan jag och nelly var i Rhodos, känns inte allas så länge sen, samtidigt som det känns som det var för typ 10 år sen.
För att hylla detta lägger jag i alla fall upp denna tidigare unseen videon.

Stars of this scene - Nelly och jag. Hahahahah döör av Nellys pose vid 0.40, och jag duckar och sitter på golvet för att det kom en massa människor som tittade upp på oss :)
                                                                          


skynda skynda

idag har varit en riktigt dålig dag, jag har gjort dåligt på ett prov, glömt en massa saker och inte gjort något vettigt. hoppas att imorgon blir bättre!

nu ska jag gå ner och titta när nellan spelar match, HEJA SKULTORP!



haha ett uruselt försök att ta kort på mina byxer, dom har hål på knäna ;)
                                                                                        

en helt vanlig måndag

fick mig en himla kul överraskning idag när vi hade nationella prov i spanska! Usch det var skrivdelen, och sen är det ju så himla svårt att veta hur det gick också. Man skulle skriva ett brev till någon som gjort en dejtannons fast det inte var dejting, utan man skulle hitta en respartner typ. Himla svårt att komma på ord och böja alla verb rätt, men jag gjorde så gott jag kunde och det är väll bra antar jag?

Missade bussen i morse också, försov mig, sprang till busshållplatsen men bussen åkte precis innan jag hann fram, sprang hem igen, letade upp busskortet som jag glömt hemma och sen tvingade jag upp julia så fick hon skjutsa in mig till skara bussen :)

nu ska jag väll plugga lite matte och historia, har det sista historiaprovet för terminen på fredag så det ska bli så himla skönt! känns som allt jag någonsin gör är att plugga historia just nu.

såg den här bilden på facebook också haha!

kunde inte sagt det bättre själv.
                                                                          

något

I lördags var jag hemma hos linnea och firade att nellan fyllt ett år äldre! Med grillat, twister, våghals och många roliga människor blev det en himla rolig kväll! ;)

Idag solade jag och julia på morgonen tills vi skulle åka ner till kusinerna och fira Anton som fyllde 11 år igår. Som vanligt spelade vi fotboll som vi brukar göra på sommrarna, och kände mig verkligen elak! Jag och Julia var ett lag och Anton och Felix (som är typ 13 år kanske) var i ett, och när jag och julia ligger under kommer tävlingsmänniskan mollie fram, och kör så hårt och mycket jag kan typ mot stackars kusinerna... hehe sen vann vi....

Sen åkte vi hem och gjorde en hinderbana ute i trädgården som vi tävlade i hela familjen (fast inte mamma, hon lagade mat). Alice blev arg när jag ville springa mot Julia istället för henne så då slutade vi. Har i allafall nu fått utslag eller bett på låren... kul.


haha julia och alice som sitter utanför apoteket i skövde, taget förra veckan någon gång.
                                                                               


Grattis Nelly!

I fredags fyllde Nelly 17 år! så lägger in en liten födelsedagsbild här som grattis!



du har varit min närmaste vänn sen vi gick i sexan, och det kommer du nog alltid att vara! Älskar dig min finaste boris!


                                                                                             


shorts i maj





calle är bäst

har letat fram mina gamla teater-dockor från lekrummet! haha varje gång jag var med i en teater när jag var mindre köpte mormor och en liten docka som hon sydde kläder till för att den skulle se ut som jag gjorde i teatern. Så sjukt bra hon är på att sy! haha rumpnisse håret kan inte ha varit lätt att göra...

btw hälsar callekanin att han är bäst :) därav rubriken
                                                                                

helgen

jag har haft en så himla skön helg! föst var jag och julia ensamma hemma i fredags och hade spa dag, sen på lördagen var jag med några härliga här i skövde, sen på söndag var jag hemma igen och igår firade jag valborg i skara. älskar långhelger!

Idag har jag och familjen vart och tittat på kosläppet, alltså första gången korna släpps ut i hagen sen förra hösten typ. Och dom såg jätte roliga ut! Skuttade och hoppade och gned sig mot stenar haha! En ko som inte är så himla smidigt byggd direkt, och så hoppade dom omkring där i hagen.

nu ska jag städa mitt rum och plugga, sen ska jag slå in lite paket som jag varit och köpt också till en viss Nelly som fyller 17 på fredag!

                                                                                         

RSS 2.0