linnea sahlberg

hahahahahaha jag döör!
jag skulle precis gå och lägga mej, men så satt jag vid facebook och chattade lite med en viss linnea, så helt plötsligt ploppar detta upp i chatten:
L: asså omg.
jag kollade på film på tv tusen, os¨å bytte jag kanal när den var slut självklart var det en "vuxenfilm" på och min syster kom in.
M: AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAH
L: och jag fatta ju ingenting.
sen kollade jag på tvn och ba oooops
M: hahahahha!
vad sa hon då? :D
L: "MEN LINNEA"
M: ahahahhah jag dör!
L: ne, JAG DÖR!
vafan ska jag säga?!
dör
jag dör
det här lär jag få höra imorgon
M: jag får ingen luft...
L: önskar jag inte fick någon luft!

hahahahah! 
nu kommer jag somna leendes, tack linnea!
                                                                     


I'm Chuck Bass

jag har gjort lite olika roliga saker idag, men eftersom jag inte orkar berätta om det nu tar vi och lägger in lite uppdate från Gossip Girl istället!





åååh! jag har inte tittat på gossip girl sedan chuck och blair gjorde slut, eftersom jag tycker att dom två är det bästa i hela serien och det är så synd och chuck när han inte är med balir! Men nu iallafall såg jag att detta hänt! jag blir så lycklig!!! nu kan jag titta på det igen när man vet att dom kommer bli ihop! VÄRLDENS BÄSTA PAR!

hihi chuck är ju så himla snygg också! han pratar riktig brittisk engelska egentligen, haha så det är jätte roligt att höra honom byta mellan sin egen dialekt och Chucks om man tittar på extramaterialen och bloopers ;) (ja! jag är lite beroende och brukar titta på sånt...) 
mer bilder och sånt hittar ni här!
http://imchuckbass.tumblr.com/
                                                                                      


jullov!

Jaa! äntligen kan jag säga med gott samvete att jag har JULLOV! slutade skolan idag vid 11, men vi hade en historia uppgift som skulle vara inskickad senast kl. 23.59 idag... min blev klar nu, alltså kl. 23.57! haha precis i rätt tid alltså ;) nu ska jag sova. Godnatt!
                                                                                                   

+

Åååh! så himla göötttt! Imrogon så börjar vi kl. 20 i 10, då ska vi sitta och fika, sen klockan 11 har vi julavslutning i kyrkan, och sen slutar vi!! DÅ HAR JAG JULLOV!!
hahah jag är typ helt utbränd så på torsdag ska jag sova riiiktigt länge ;)

Sen måste jag ju göra en massa saker ändå, slå in julklappar, köpa klart alla julklapparna... men det är ju roliga saker! Och idag så är det 38 dagar kvar tills lilla jag åker till Thailand! allt bra kommer nu ;)





bilder från fredag





Det var några i "trivselklubben" eller vad det nu heter som hade köpt pepparkakor och kristyr så man fick göra egna pepparkakor och äta upp! Jag kämpade med min och gjorde den jätte fin medans Ebba bara klickade på för att hon tyckte att det vra gott haha ;) som ni ser så blev min mycket finare!





sen var det dax för estetfest! jag var utklädd till molly mus (hehe fyndigt...)
tänkte ta kort som vanligt på alla andra men så glömde jag :( så det blev ett enda kort på några av dom som åkte med skara bussen! :)
haha nästa gång det är utklädnings fest nära jul tänker jag vara Rudolf med röda mulen!
                                                                        

Kho Phangan




Julia och Jacob sitter och äter ;)




hehe måste ju ha ett kort på eftrerätten!
http://www.kohphangan.se/information.html

Det var verkligen jätte mysigt för (som ni ser) så är det mörkt och bara mysiga lampor tända, och ibland så blåste det lite "svalt" någonstans ifrån. Dom hade lite vågmusik typ också, och så ibland hörde man typ regn och så blev det värsta ovädret, precis som i riktiga Thailand!
+ att maten där var nog den bästa thai mat som jag har ätit i sverige, åk dit!
                                                                         

i skolan

nu sitter jag i skolan, som jag brukar göra vid den här tiden på veckodagarna..... ;) Vi håller på med frågor i historia som vi ska hålla på med till halv tolv :( så nu tänkte jag att jag skulle ta en lite paus (a)

Sitter och lyssnar på jullåtar, just nu är det "Believe" från Polar Expressen :D en jätte mysig julfilm! <3
Tror att jag ska lägga upp en lista sen med mina favorit jul låtar :) haha jag tycker alltid att det är så svårt att komma på vilka juligalåtar som finns när man sitter vid youtube.. alla vi som inte har spotify då :)

Ikväll ska vi på estetfest... en försenad halloween blandat med julavslutning haha, så man ska klä ut sig :) funderar på om jag ska vara Molly Mus eller Rudolf Med Röda Mulen... :)

Ska lägga upp bilder på den där fina resturangen sen! så då tar jag inga bilder nu ;)
Tillbaka till pluggandet!
                                                                                          

today's




                                                                                          

bell gästbloggar!!

Hej alla sötingar! Isabell från Mollies klass! Jag skulle vilja skriva en låt till Mollie!

Jag älskar dig ditt helvete, du är allt för mig
Aldrig har jag sårats som jag gjorts av dig.
Du är helt otrolig när du sopar till,
Och klyver mig på mitten vad ska jag ta mig till.

Romeo och Julia

I lördags var jag alltså och såg Romeo och Julia musikalen i Stockholm med Måns Zelmerlöw som Romeo och Lisett Pagler som Julia :) Den hade en massa moderna låtar från bla Michael Jackson, Kiss, Christina Aguilera och MC Hammer och danserna var en blandning av dans och akrobatik. Det var mycket humor med så det var inte som den vanliga, allvakrliga versionen. Måns var jätte snygg som vanlgt och både han och Lisett spelade och sjöng otroligt bra.
Romeos kompis, Mercutio som spelades av Anton Lundqvist var en av ljuspunkterna, han var väldigt rolig och clownig och fick publiken att skratta flera gånger. Han både sjöng och spelade bra också såklart :)
Jag tycker att hela teatern är jätte bra ihopsatt med lagom mycket musiknummer och dans och sorg och glädje. Så om ni har chansen borde ni gå och se den! Jag vill se den igen haha ;) 



Julias släkt är samlad när de tror att hon har dött.

"amman" och Mercutio. Bilden är tagen när Mercutio sjunger "I was made for loving you baby" till "amman" haha! Detta är första gången som dom träffas...

Julia i mitten och alla de andra duktiga dansarna.

Scenen var också jätte fint uppbyggd! Romeo och Julia.

Mercutio och Tybalt, de är från olika släkten.

Avslutar med denna fina, ååh jag blir helt extatisk när jag ser alla bilderna!
                                                                   



Min helg

eftersom jag har varit sjuk i veckan så har jag inte hunnit skriva, men i helgen var jag, mamma pappa alice julia och julias kille jacob i Stockholm! Vi åkte lördag morgon och sen på kvällen gick vi och såg Romeo och Julia med Måns Zelmerlöw och Lisette Pagler som Romeo och Julia då ;) ååh den var så himla jätte sjukt bra! Vill bara se den igen och igen! haha

Sen på söndagen gick vi lite på stan och sen så åt vi middag på en jätte fin restaurang, Kho Phangan. Det är en thai resturang, inredd helt otroligt och det känns verkligen som att man sitter på en strand restaurang någonstas :)

Idag har jag varit i skolan, jag trodde att jag missat jätte mycket när jag var sjuk, men nu känns det som att går att ta igen :) nu har jag bara ett enda litet (eller ganska stort) natur prov kvar innan jullovet! :D

Julafton är ju nästa vecka förästen, för alla er som inte riktigt greppat det ;)

Jag har inga kul bilder så tar en från höstbilderna som nelly tog :)

                                                                                  


:(

jag är sjuuuuk! :( har varit det i typ tre dagar nu :( usch!
så nu har jag varit hemma, pluggat lite när det gått, tittat på tv...
haha tittat på johan glans på youtube har jag gjort också! :D (min enda lycka här i sjukheterna)asså jag dör för han är så himla kul! :D sök på han, world tour of skåne, parlamentet och hjälp är roligast :)
Jag tyckte inte att hjälp var kul alls när det gick på tv, men johan glans roll som självmordsbenägen är så himla kul eftersom han aldrig lyckas!

han har kommit ut med en ny film typ med klipp från det roligaste han gjort, den vill jag verkligen se!

hahahah "det bleka hotet"... dog typ när jag såg namnet första gången!
                                                                                                        

At home again



                                                                                

l o v e


http://the-oc.tumblr.com/page/3
hahahahhahah! 
                                                                                       

way ahead of you guys

haha, senaste två timmarna har det varit väldigt mycket statusar på facebook som handlar om att det precis börjat snöa... Här i skultorp har det legat snö på marken sen igår :)

                                                                                         

uppdatering

okej, i lördags så hade vi dansuppvisning på torget i Tidaholm :) haha jag glömde av mig flera gånger och det var nog det sämsta uppträdandet jag någonsin gjort x) hahah
sen i går så var jag och min syster Julia i Göteborg och handlade julklappar :) och lite kläder såklart ;)
idag så åkte vi skridskor på idrotten, jag hatar att åka eftersom jag är så himla ostabil :( mina kära vänner har försökt lära mig åka i typ 10 år men jag är ändå lika dålig :(
sen när jag kom till skövde träffade jag en gammal klasskompis på bussen :) och sen så åkte jag och julia och alice till mormor och morfar för att baka lussebullar! jätte goda blev dom! men jag glömde att ta kort medans vi bakade dom så det blev några på bara bullarna istället :)





                                                                                      


RSS 2.0