Världens smartaste

Förut glömde jag min mobil i kylskåpet, i skolan råkade jag slå huvudet i väggen och nu har jag lyckats tappa bort min fjärrkontroll! Asså jag har städat hela rummet men den är inte här! Så varje gång jag ska byta kanal så får jag gå fram till tv:n och trycka på boxern... wihoo!

Nu tittar jag iallafall på idol. Och rummet ser ju fint ut så det är ju bra!

Jag tycker att idol blir så tråkigt för varje år! det är typ bara kul att titta på lite ibland. För jag orkar aldrig följa det och sen så är dom så många så jag kommer aldrig ihåg vilka alla är sen ändå :) Men min favorit är André Asplund eller vad han nu heter :) hihi jätte bra är han!


                                                                                             


the party´s in my head





det här hade jag på mej idag :) mina skin byxor och en vit "blus" från bikbok med en öppning i ryggen :)
Nu ska vi fira julia lite med god mat och cheesecake!
                                                                                              

spökvandring

Heej!
Idag hade vi äntligen historia provet! jag har pluggat som en galning hela veckan och det är jätte skönt att få det gjort! Jag hoppas att jag får ett E, kanske till och med D :) haha det gick alltså inte jätte bra men nu är det klart iallafall!

Igår efter skolan stannade vi estetare kvar eftersom vi skulle bli provsminkade inför spökvandringen! haha vi fick prova kläder också, mina är en svart lucia klänning och en tant "ponco" ;) men det blir nog jätte bra!
måste visa er sminkningen också för den var faktisk läskig tyckte jag! Lyckades skrämma mamma och pappa när jag kom hem, nelly eftersom jag gick hem till henne bara för att skrämmas och mej själv en gång när jag kollade mej i spegeln haha.





haha den sista är tagen i lite bättre ljus som ni ser ;) det kommer bli jätte läskigt när alla ser ut ungefär såhär! Sedan ska ju vissa av oss (jag och tre till) ha röda linser! jag längtar... :D

nu ska jag lägga mej, julia fyller år imorgon så jag ska gå upp vid 20 i 6 för att sjunga för henne :)
Godnatt! <3
                                                                                           

annie bildbomb!































Vad roligt vi hade det! love you guys!
                                                                           

.....

nu säger jag godnatt!
har varit hos tandläkaren efter skolan. Dom sa att jag borstade mina tänder väldigt bra och så fick jag en ny tandborste hihi!

sen dess att jag kom hem har jag pluggat och lagt in bilder från annie på facebook :)
jag ska lägga upp en bildbomb på bloggen också! men det gör jag en annan dag, nu måste jag sova!

Godnatt! 
                                                                                                         

relax, take it easy

idag gick jag upp 10 i 6 :) sen fixade jag iordning mej, och sen fick jag springa till bussen :) men jag hann med iallafall!
På morgonen hade vi svenska lektion, sen hade vi spanska, och nu skulle vi ha haft kultur och idé historia, men eftersom våran lärare Ylva är sjuk så sitter vi och pluggar till provet vi har på torsdag istället :)
jag fattar ingenting! alla andra pluggar bra men jag vet inte ens vad jag ska plugga på! gaah och så får jag lite panik.... men det får jag väll lära mej hemma sen iställed då...

Alla som går estet ska gå på en halloween fest sen i oktober, och jag och Caisa har kommit på vad vi ska va :D vi ska va läskiga dockor! :D haha vi ska va typ göra oss vita och "blanka", så vi ser ut som porslin. Sen ska vi typ locka håren och så ska vi hålla i en klubba och ett trasigt gosedjur haha! det kommer bli grymt! :D
                                                                                                                                                                 


trött

nu är jag hemma från den sista anni föreställningen! :( jättesorgligt faktiskt...
iallafall så är jag skit trött men jag måste ju plugga en massa källkritik eftersom jag inte har gjort det innan... men jag tror jag skiter i det nu och går och lägger mej istället :)

Just nu sitter jag här med ansiktsmask och min älskling cocos :)


hihi

godnatt!
                                                                                                


mollie nylund heter jag och jag är så go och glad.

haha kommer ni ihåg den? haha egentligen är det ju hunny bunny men samma sak ;)

Nu är jag hemma från näst sista annie föreställningen :( jätte sorligt att det är den sista imorgon! haha värsta pressen imorgon också för att dom ska filma den föreställningen och för att nelly och ronja ska komma och kolla också! :)

haha snart så kommer nelly, linnea, johan och edvin :) haha ronja är redan här. Så snart är vi hela gamla gänget ;) Nu ska jag och ronja titta på "flickvänner från förr" tills dom kommer!



haha jag med allt mitt tjocka teatersmink och ronja nyduschad ;9
                                                                                        

2 minuter senare

haha juste jag kom på en grej till!
igår så gick jag och mina systrar ner till ica för att köpa godis och på vägen upp igen såg vi den här skalbaggen!



usch! den var död men den var jätte stor! (det vita är min sko) jag sóm är livrädd för kryp hatar när man ser några sånna stora!
                                                                                               

Godmorgon!

Jag ligger fortfarande i sängen med cocos brevid mig och alice är också här. Vi tittar på musses klubbhus på barn disney ;) idag så måste jag städa mitt rum, det är något konstigt asså för varje gång jag städar så blir det stökigt direkt igen! det spelar ingen roll hur ofta jag städar! fattar inte detta... iallafall så måste jag gör det :)
 sen ska jag åka in till stan och köpa blommor att ge bort till några i teatern på sista föreställningen imorgon :) fy det är så sorgligt att det snart är slut!

juste mamma och pappa och alice är ju hemma nu igen! mamma och pappa är skit bruna och alice också, fast hon är typ vit runt ögognen för hon har haft sina simglasögon på sej hela tiden! hon ser jätterolig ut haha. Fast hon blev jätte arg när jag sa det till henne...

vissa bloggare tar ju sånna där jätte fina bilder när dom precis har vaknat, det tänker inte jag göra för då skulle det inte bli en fin bild alls, så det blir ingen bild just nu :) 
                                                                                                                 

21 september

heeeeej

jag försökte göra ett inlägg förut i skolan men eftersom calle bara tittade när jag skrev så kunde jag inte göra det ;) haha iallfall så är jag hemma från skolan och discon nu :) jag har städat undan lite och är nelly här och snart kommer ronja också :) discon var skit kul och efteråt var jag jätte svettig... heheh... i looove it! ;)
nu ska ronja och nelly sova över eftersom jag inte vill sova själv :) julia sover i göteborg inatt och mamma och pappa har inte kommit hem än så då får dom sova här istället! haha nu kom ronja :)

nu sitter vi vid matbordet, dricker o'boy (fast nelly dricker te) och sen ska vi nog sova :)
så nu ska jag också plugga lite, så vi hörs imorgon :)

en bild på mina kläder idag :)



haha jag vaknade ju 20 min innan min buss gick så jag fick uber skynda mej och sen skjutsade mormor mej till stationen :)



haha jag ser lite hjulbent ut på den bilden men det var den enda som min skitmobil ville ta ;)

godnatt allihopa :*                                                                            

Vänner eller svenska läxa?

hej hej!

Idag har jag haft studiedag, så igår var vi några från klassen som sov över här hos mej. Vi åt pizza, sjöng singstar, och jag lurade calle och isabell ganska rejält med den där peteranswers sidan :) haha man skriver frågot och sen kan man fuska så man skriver in svaret också, fast det syns inte, så dom tyckte att det var jätte läskigt att "peter" kunde så mycket om dom, och typ "vilken färg calles tröja hade" hahaha! Sen sov vi åtta stycken på mitt lilla rum, två i sängen, 5 stycken på en madrass och en på golvet...

Sen dom åkte hem så har jag städat, diskat, handlat mat, lagat mat, och tittat på tv :) himla gött!
Nu ska jag göra lite svenska (eller titta på vänner...) innan julia och jacob kommer hem för då ska vi laga tacos :D


haha jag lyckades till slut få in all disk i maskinen, även om det blev lite trångt.
                                                                                                          

myskväll

hellooo
efter en dag i skolan med massa krig och bananer (jag lever fortfarande btw.. ;)) så kom jag hem och diskade :) sen åkte julia och jacob och köpte kina mat :D sedan gick jag mej till min sjuka kompis nelly. Vi har ätit chocklad mousse och popcorn med popcorn krydda... hehe skit gott! Nu har vi snart tittat klart på en film också :9 det var så länge sedan vi var utan att jag eller hon hade en tid att passa :) här kommer några sköna bilder på oss från grekland :D








haha dålig vinkel och solen i ögonen men vi är glada ändå! bakgrunden är nog snyggaste på denna bild...

puss på dej nelly! 
                                                                                    

bananakill 2

aloha!
Nu har jag lyckats döda tre personer och jag är fortfarande inte död! :D haha! jag hoppas att jag ska överleva tills onsdag, men då måste jag klara resten av dagen och hela måndagen...

haha jag och sanna och calle har sprungit runt och letat efter våra måltavlor, men sen blev sanna mördad softly liksom, haha sen kom fem teknikare och ba "där är han!" och pekade på calle! haha så han började kuta och dom sprang efter ut i barn och fritid- korridoren, sen kom han tillbaka efter en stund och då var han död :( haha men sen hjälpte dom mej att hitta mina offer istället :D







jag och sanna har bananawar! ;D

                                                                                                           


bananakill!


Nu är det krig!

Mitt första offer: Axel Ahlman i samhäll 1.

Watch out, cause your going down!


Today I don't feel like doing anything

jahapp, mamma och pappa och alice åkte till kreta igår... så nu ligger väll dom och solar :(
Jag och julia är alltså ensama i huset och jag är faktiskt lite rädd för julia är inte den som städar om hon inte känner för det och jag vet inte hur man sätter igång diskmasktinen... hehehe men det löser sig väll :)

Idag har jag bara tagit det lungt sen jag kom hem, ska nog lägga mej tidigt också :)
Nu sitter jag i sängen med ett glas oboy och tittar på robinson. Cocos ligger här med mig också :) <3





haha lägger upp en bild på gulle alice också! (jag är med lite i mitten...)

Sweet dreams darlings*

                                                                                                              

natti

alla har ju sina favoritpar i filmer eller serier... mitt är chuck och blair i gossip girl! världes sötaste par allvarligt ! <3



 naaaawwww!

nu ska jag sova och drömma om chuck!
godnatt <3

                                                                        


hungry eyes



Såhär såg lilla jag ut idag :) koftan är skitvarm och eftersom det typ var storm ute här i lilla skultorp så tyckte jag att den passade bra :) haha synd att det blev ganska fint väder senare sen... :)

Idag har jag dans senare, precis nu så har jag gjort min spanska läxa... jag har filma mej själv med webbcamen och berättat lite om mej själv på spanska... hahahaha fy vad löjlig det kändes och filmen blev jätte dum ;) haha men då får jag skicka in den iaf :)

Jag hoppas att jag ska hinna vara lite med nelly och ronja också eftersom att ronja ska färga håret och så :)

Ja juste! mamma och pappa och alice åker till kreta i natt så nu har jag och julia huset för oss själva i en vecka! så hiiiimla gött! Mina kära klasskompisar tycker att vi ska ha ett matparty här i helgen då, men vi får se hur det blir, eftersom julia vägrar lämna huset...



nu ska jag iallafall äta (y)
pusss

                                                                                           

i just came to say hello

Hello ooooh

nu sitter jag på historalekton :9 vi har källkritik som är himla intressant ;)
igår så satt jag hemma och plugga, läste 81 sidor historia på datorn...
men nu så har jag ju gjort lexan så då kan jag spela lite sims på facebook :D
hehe

har inga bilder eftersom jag har haft lite fullt upp men jag får la ta några när jag kommer hem :)
pusselipuss!

                                                                                                      

oh ah just a little bit






                                                                     

z z z z z z

Haha snygg rubrik va? ;)
nu sitter jag på busen påväg hem :) egentligen skulle jag va varit med på en flashmob på arenan nu, men grejen var att dom hade bara ett rep, och det kunde jag inte gå på för jag hade annie föreställning då, så då sa dom att jag skulle komma idag ändå och så skulle vi öva lite innan. Så jag lärde mej dansen på youtube, fast sen när jag kom dit idag så sa dom att dom inte hann repa och efetrsom vi skulle ha gjort dansen i kanon så sa jag att jag inte skulle vara med istället för att se ut som värsta sparrisen :) hehe

men nu är jag påväg hem iallafall :) igår så var vi ju med skolan och tittade på den där cirkusen. Det var ingen cirkus. Det var två killar som var typ acrobater som höll på med typ ett par bänkar och ställde dom typ på sne och klättrade upp på dom och så, haha det låter typ skitdåligt men det var bra! :D
haha sen så sov isabell hos mej, för vi kom hem så sent. Så nu har jag sovit dåligt hela veckan ;)

Nu när jag kommer hem ska jag plugga historia och engelska, sen ska jag äta och sen ska jag sooovvvaaaaaa!!!
När vi satt på historielektionen idag så kände jag bara hur jag inte kunde konsentrera mej, och så satt jag typ och blunda. Och sen efter en stund så sa någon någonting högt så jag vakna heheheh.... mina antekningar som jag skrev när jag höll på att somna var typ: efteresom euripoeerna blev riaikare ocj mellanvästen atackerade... hahaha!



Såhär såg jag ut i förrgår :]

                                                                                            

english den 7 september

pappa ringde förut och sa att han ringt till busstationen och dom hade inte hittat den :( så nu har vi spärrat både telefonen och simkortet och jag skulle få ett nytt simkort på posten om tre dagar, så jag antar att jag får använda min gamla skrutt telefon tills jag har råd att köpa en ny :(

iallafall sitter vi nu och pluggar historia i cafeterian :) vi ska lämna in ett a4 papper om roms uppgång och fall i´morgon och eftersom vi ska stanna i skolan tills klockan är halv fyra så då kan man ju lika gärna göra det nu :)
Vid halv fyra så ska vi i klassen gå till pizzerian, äta pizza sen ska vi åka på någon sorts cirkus eller något som är betald av skolan :)



En bild på mej och rebecka på engelska lektionen och i bakgrunden sitter sanna ;)
                                                                                    

Matparty



haha olivia :)





Gulle Zebib





Yeah Rasmus



Haha puss!



Calle och Sabina som... dansar?
                                                                                              

Gaah!

Faaaaan!!!!!!
Jag glömde min mobil på bussen påväg hem från stan idag!! ååh jag är så j*vla arg och ledsen för den var ju nästan ny och när vi försökte ringa till den var den avstängd. Jag och pappa åkte iväg och försökte hitta den bussen igen men det åkte ifrån här som nr. 13 och efter resecentrum stod det inte vart den skulle så det är helt f*cking omöjligt att hitta den! :( skiiit också!!!! Så jag ska ringa till västtrafiks kundtjäns och hoppas (verkligen hoppas hoppas!!) att busschaffören eller någon snäll tant har hittat den och lämnat in den :(

Sen så ska jag lära mej en dans som borde finnas på vimeo.se men det är klart att jag inte hittar den där... Jag skrev in länken längst upp men då kommer bara en j*vla musikvideo med en skit låt upp och jag hittar den inte! (snyft)

jaha men då får jag väll sätta mej och plugga historia eller något... fml

signing out

at school

heej!

Nu sitter jag här i skolan med min dator på våran engelska lektion :)
haha vi har precis pratat om sailor moon och mg har sagt att den går att ladda ner på nätet så jag är jätte glad! haha då har jag något att göra när jag kommer hem! Om ni inte visste det så är jag (och julia) helt kära i den serien och vi tittade jämt på den när vi var små :) haha vi har alla inspelade avsnitt som sändes på egna vhs band hehe...
Och nu fick jag precis reda på en grej som är jätte söt om serien! ååh nu blev jag helt jätte glad!

haha iallafall så har den andra malin i klassen lagt ut lite bilder ifrån i lördags på facebook så jag ska nog sno dom och lägga ut dom här hehe ;)

ses när jag kommer hem!
                                                                                                     


Powernap

visste ni att giraffer bara sover 6 minuter pre dygn? dom typ nickar till med huvudet sådär som man gör när man håller på att somna bara. dom gör så i upp till 30 sekunder sen vaknar dom. Haha gött att bara göra så när man är trött.



                                                                             

Hamtaro!

haha när vi satt på bussen idag så bara kom jag och tänka på dethär programet! Jag tror att det gick på Cartoon Network när jag var mindre. haha det handlar om hamtaro då som är en hamster. hans äger flyttar till en ny stad och där träffar han en massa andra hamstrar som han blir kompis med :) haha






hihi!

                                                                              
                       

2 september 2011

heej! nu är jag precis hemma från skolan. vi började halv tio och slutade tio i två, och hade bara tre lektioner så jag älskar mitt schema på fredagar <3 hehe

Asså jag är typ alltid sen på morginen, det spelar ingen roll ifall jag går upp en timme tidigare än jag egentligen behöver, för jag behöver alltid springa runt i huset och leta de sista minutrarna ändå. Så igår så skrev jag in ett litet morgon schema på min mobil, det står typ : gå upp kl. 7. smink i tio min, fixa håret 20 min.. och så håller det på så tills jag har gjort allt jag ska göra på morgonen. och så gjorde jag en röstinspelning igår också där jag satt och sa typ: "nu får du gå upp mollie! jag vet att du vill ligga kvar och att fem minuter inte spelar någon roll men nu gör det det så gå upp för fan!" haha och det funka! jag kom i tid och jag hade med mej allt som jag behövde! haha jag är jätte normal...



jag hade jätte tråkiga kläder på mig idag, så det blev en bild på mitt halsband ist :) (jag hade ett par ljusgråa byxor till det där.)

                                                                                               


Godnatt!




                                                                                          

mysterious as the dark side of the moon

Jag har äntligen fått min dator! :D hehe jag tänkte när jag fick min mobil att "ny kan jag ju blogga jättelätt" men det var faktiskt jätte svårt! men nu när jag har en egen dator som jag ska ha med mig överallt så är det ju typ omöjligt att misslyckas! ;)

Idag var jag i skolan som vanligt. Jag tror att jag har varit halv sjuk i typ tre veckor snart så jag ska försöka att verkligen ta det lungt i helgen och sova så att jag blir frisk någon gång! men det är lite svårt nu när jag har annie föreställningar varje helg från fyra till tio typ, och på fredag ska ronja sova över hos mej eftersom hon flyttar på lördagen :) vi har alltid bott jätte nära men nu ska hon flytta till ett hus i typ andra änden av skultorp så det blir tråkigt :(

sen på lördagen så har min kära estetklass bestämt att vi ska ha ett matparty :) haha eftersom vi allihopa älskar mat och kakor och sånt, efter tre år ihop med dom kommer jag väll rulla fram hehe...

Jag brukar verkligen aldrig ha någonting att göra på helgerna, jag brukar typ gå runt själv och mysa med en bra film och popcorn och sen sova :) men det får jag väll göra när annie är slut eller något :)

Jag ar webcam på denhär datorn också så nu har jag tagit lite kort på mina kläder idag :)



haha inte jätte snyggt men jag var så himla sen idag till skolan så jag missade bussen som jag skulle med till skara :( men då gick det en så jag hann nästan ändå :)



hihi jag och min söta gosse räv som jag fick på annie premiären av min mamma och pappa <3

pusselipuss och godnatt!

                                                                                                  

RSS 2.0