it's a boy girl thing

Bilder från i torsdags eller när det nu var :)


Edvin och Johan :)


Johan med ovanligt stora fötter för en tjej :)

Hahah Edvin :)

jag och nelly bad boys ;)

johan, sofia, edvin hahaha

och sista är på emma och alec :D

bilderna är från emmas blogg, http://emmsandstrm.blogg.se

haha jaa vi är lite egna vi i alfa ;)
                             

nittonde maj

Vi i klass 9 alfa 2 skulle byta kön för idag, alltså killarna skulle vara tjejer och tvärt om, och vi tjejer hade klätt ut oss nästan allihopa och vi såg as bra ut! :D bara det att edvin och johan var dom ända som gick med på att vara tjejer... och vi har minst 10 killar i klassen... Men det blev ju roligt ändå! Jag ska försöka få tag på bilderna som maja tog så läger jag upp dom så fort jag kan ;)

annars så hjälpte nelly mej i typ 5 minuter med min bild uppgift som jag ska lämna in imorgon :) haha hon skulle försöka ta kort på en vattenballong som jag höll i precis när jag stack hål på den med en nål :) men några bilder blev väldigt bra tycker jag haha!


Eller va inte den lite bra? ;)

jag är så himla sugen på två saker, ett är att köpa en systemkamera, jag vill också kunna ta fina bilder! fast jag har redan fyllt år så nästa gång jag får saker är typ jul... den andra saken är att jag vill ha en polaroidkamera också! så himla cool med sån som man får ut kortet direkt ur! :)
den tredje grejen jag är så himla sugen på är att kolla på hjälp jag är en fisk! den är så himla bra men jag kan inte hitta den så jag får väll leta vidare... och det var visst tre saker jag var sugen på haha :)

men nu ska jag kolla på oc

C' ya!
                                


gammal syskonkärlek



Bilden är tagen i juni 2008- tre år sen alltså var jag 13 och julia 15 :)

                    


11 days 3 hours 57 minutes and 40 seconds.

exakt så lång tid är det kvar tills jag åker till Grekland! Gud vad jag längtar! Igår fick jag låna taxfree katalogen av nelly och så beställde jag två parfymer av DKNY :) fast jag egentligen redan har tre parfymer, men jag har alltid velat ha en av det märket så nu när det är billigare så får man ju passa på! :D

Idag så har jag och nelly och ronja övat lite på att spela trummor och att sjunga haha. vi ska spela upp minst tre instrument i musiken och eftersom ronja åker till turkiet på onsdag nästa vecka så måste hon spela upp alla tre på fredag :) så då var jag lite snäll och lånade ut min trumsett till henne :)

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives <3



 
                              


Bulesque

En himla bra film som jag såg nyss är Burlesque med Cher, Christina Aguilera och Cam Gigandet. Det är verkligen en jätte bra film tycker jag! älskar låten i slutet också :) Se den!



Nu när jag har sett den ska det bli ännu roligare på lördag för så ska jag och julia gå på dance workshop och då ska vi dansa burlesque dans!

Ha´de !
              


RSS 2.0