@




                                                                                  

me, myself and I





"whatcha doin?"
"oh nothing, just makin' out with myself, you?"

                                                                                      


upup

jag och alice tittade på filmen "Upp" igår, hennes favorit del är när "Kenneth" äter en ballong och den smäller i halsen på honom haha! Det fattar bara ni som har sett filmen då ;) 
Sen såg jag i alla fall på national geografic channel (eller hur det stavas) och då hade dom gjort ett sånt hus på riktigt som kunde flyga med endast ballonger. Tyckte jag var lite kul :)


http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/real-life-up-house-completes-maiden-voyage
                                                                         

för dom som orkar

Jag vill ju bli skådespelare, liksom leva på det och jag tycker verkligen att det är jätte roligt att spela teater. Därför håller jag på att söka massor med olika saker, t.ex. musikaler eller kortfilmer och reklamer mm. Jag skriver inte så mycket om det i bloggen för att jag kommer ju inte med i det mesta i alla fall, så orkar inte lägga upp en massa förhoppningar om det inte blir något sen.

Men nu är det så att jag var på audition igår för en musikal som heter My fair lady, och jag kom med! :D haha så nu vet ni det ;)
Sen sökte jag till en annan musikal idag igen, skönheten och odjuret som dom ska sätta upp i Skövde. Men det gick inte så bra så jag tror inte att jag går vidare där :( så himla synd för det skulle verkligen vara jätte kul med kostymerna och skit! Men nu får jag vara glad för den andra istället! :) haha ska försöka ha lite backstage bilder och sånt sen när vi kommer in på teatern :)

Nu har jag varit ute och gått i regnet... inte fint med någon utan jag gick själv typ tre varv runt huset i t-shirt och frös, men det är ju så himla härligt när det regnar och man kan sitta inne, eller gå ut då och inte bry sig om sminket rinner eller håret krullar sig <3



hahaha jag skulle ta en sån där mysig "jagliggerochgosarmedminkatt" bild, för Cocos låg och sov brevid mig i soffan, men av någon anledning håller han fram tassarna som en zombie tyo... eller typ "Yo motherf*ckers!"

Nu ska jag titta på Shutter Island som går på tv.
                                                                                        

Viernes



                                                                                       

~


http://imchuckbass.tumblr.com/
                                                                                       

puto mierda

har haft 5 timmar hemma att plugga på, ändå sitter jag här och är inte klar med en liten ynka spanska uppgift. Puto mierde!

Breivik har rättegång nu, han som sköt ungdommarna på Utoya i Norge för ett tag sen. Jag såg en sammanfattning nyss (varför pluggade jag inte kan man ju tänka då) och om jag har fattat det rätt så säger han att han inte ångrar någonting, att norge är en diktatur som kräver att någon gör som han gjorde och att han önskar att han gjort mer skada. Kan man ju undra hur han tänkte där.

Såg första avsnittet av "Top Model 17", stars typ. De har tagit de 13 deltagare med starkast personlighet från gammla säsonger för att ge dom en ny chans att bli stjärna nu då. Jag tyckte att det kändes lite som om dom bara ville ha konflikter inom gruppen liksom. Och Brittany åkte ut, vilket var dåligt. Men jag ska kolla i alla fall, älskar att titta på photoshootsen ;)

Julia min kära syster åker till England imorgon för att hälsa på en av hennes kompisar (avis). hehe nu kan jag i alla fall stjäla i hennes garderob ända fram tills på söndag! ;)

det var allt jag hade att skriva. nu ska jag äta en apelsin, göra klart el español mierde och sen gå och lägga mig. godnatt.



bilderna får tala för sig själva.
                                                                                             


black and yellow




curly hair och black and yellow, nästan i alla fall. 
                                                                                           

till Caisa



ville bara säga till dig Caisa att du är underbar och jätte stark. Keep hanging in there sweetie.
                                                                                                

Crazy Stupid Love


Cal, en medelålderskille, blir dumpad av sin fru efter ett långt äktenskap och två barn. Han spenderar därefter dagarna på en bar, där han sitter ensam och tycker synd om sig själv.

Jacob sitter på samma bar, han är en riktig vomanizer och tar hem olika tjejer varje kväll. Efter att ha tröttat på den sorglige Cal så bestämmer Jacob sig för att hjälpa honom.



jag tyckte att filmen var bra. Den var rolig och romantisk, som en bra komedi, inte överarbetad utan bra humor.
Det var bra skådespelare med (Ryan Gosling <3<3<3<3)
Hon Analeigh i top model var med också! :O haha blev en riktig shock, men även hon passar bra som sin roll.
                                                                                         

lördags

nu är jag tillbaka! med påsklov och allt kommer jag blogga extra mycket ;) har jag tank i alla fall :)

Igår var det lördag, och på dagen försökte jag lära mig att åka longboard nu när min kära mamma köpten en på rean till mig! Haha körde med hjälm, knäskydd, armbågsskydd, handskydd, tjocka skor och en kudde över rumpan.
Jag var på stan också eftersom det är shoppinghelg här i Skövde :)
sen på kvällen var det dags för sista föreställningen av "Två dagar", som är treornas slutproduktion på min skola. Väldigt väldigt duktiga är dom och teatern är väldigt väldigt bra!

Sen skulle jag egentligen åkt till Gabriella i falköping och träffat några vänner där, men så pratade jag och Louise (som också var på teatern) om att se på film och äta popcorn, så jag åkte hem och gjorde det istället.

var jätte taggad på att se treornas teater, och så bara:

kul att man fick sitta och titta på denne mannen istället. han lutade sig åt samma håll som jag lutade åt och sträckte på sig också hela tiden. roligt!
                                                                                

RSS 2.0