highwayman

assÅ jag tittade pÅ alsÅng pÅ skansen fÖr ett tag sen, och hoffmeistro ( om dom stavas sÅ) var med, assÅ jag tycker att highwayman Är en grym lÅt, men det var fÖrsta gÅngen jag sÅg dom upptrÄda liksom. dom ser ju fÖr goa ut! han som sjunger stÅr och guppar typ upp och ner, tvÅ av dom andra gÅr pÅ stÄllet, typ luffsar fram. dom Är ju vÄldigt egna och deras lÅtar kanske inte Är jÄtte bra att ha pÅ alsÅng dÅ, men gud vad bra dom Är ÄndÅ :)
iallafall, det va ju ganska (*) lÄnge sen jag blogga
de sist. men det blir vÄll bÄttre nu nÄr jag har lite trkigt pÅ kusten :) just nu Är jag pÅvÄg mot hÄllevikstrand fÖr min familj har stuga dÄr :) yeeey :) haha men det finns ju inte sÅ himmla mycket att gÖra direkt... nÄr jag var dÄr fÖrra veckan och hade trÅkigt bakade jag bÅde kladdkakedeg och chokolatechip deg, la degarna i en burk och tog med mig till stranden och Åt dÄr... heheh jag Är liiite gotte beroende B-) haha
igÅr och i fÖrrgÅr sov jag Över med ronja och nelly :) det Är ganska sjukt, fÖr vi tre har typ vart kompisar sen ettan, och vi heter liksom nelly, mollie, och ronja :) haha vÄrsta hundnamen :) hehe mina goa hundar!
en annan kul grej hÄnde idag med. julias kille hade lÅnat en film av henne som han skulle lÄmna tillbaka innan jag Åkte. sÅ jag frÅgade nÄr han skulle komma med den ''snart, ska bara Äta fÖrst'' okej. sen typ efter 40 min fÅr jag ett sms som det stÅr ''ligger utanfÖr'' av julias kille. Och dum som jag Är trodde jag att han menade att han lÅg utanfÖr, och typ hade blivit pÅkÖrd och smsade mej fÖratt jag var nÄrmast typ. haha ganska kul nÄr jag inte sÅg honom nÅgonstans utan att filmen lÅg pÅ trappan haha :)
jag ska fÖrsÖka att lÄgga upp lite bilder pÅ nÅgot snart men eftersom jag bara har mobilen att blogga med (det Är dÄrfÖr ÅÄÖ blir cp :) ) sÅ fÅr se om jag kan klura ut hur man gÖr :) ha det gÖtt!
puss mollie !

vi är på gång!

vi Är typ lite laddade och inte sÅ tÄnda... haha :)
jag och nelly har precis kommit fram till hennes stuga pÅ kusten efter 2 timmar i bilen. nelly sov med huvudet snett sÅ hon fick ont i nacken, och jag visste inte hur jag skulle ligga sÅ jag la huvudet pÅ knÄna liksom... hehe tyckte att det var skÖnt nÄr jag la mej sÅ men nÄr jag vakna  hadde jag typ asa ont Överallt :)
men nu ska vi typ bada och sola fÖr det Är jÄtte fint vÄder hÄr!
ses imorgon puss puss :*
jusste skriver frÅn mobilen sÅ alla svennebokstÄver blir stora, och sÅ kan jag inte lÄgga in bilder Än heller :(

tillägnat Ronja Eliasson

hehe okeje, jag vet att jag suger på att uppdatera eller ens lägga ut ett fjuttigt inlägg varannan dag...
hehehe men det har varit ganska mycket sen vi kom hem från grekland och nu har vi sommarlov... så orkaaa :) känns himla ovärt att skriva detta eftersom jag tvivlar på att våra få besökare fortfarande orkar titta på denna skit blogg, men det blir väll min trogna vänn ronja som får läsa då ;) haha men jag KANSKE lägger upp lite bilder om jag kan ta några intressanta nu i sommar :) sen när jag får min egna dator kanske jag till och med startar en ny blogg som jag faktiskt skriver på :o mabye babye

xoxo

                

RSS 2.0